Happy Tej

Gyakori kérdések

Partnereinknek

 kek-kerdojel A rendeléseket, illetve rendelésmódosításokat hogyan, és meddig adhatom le?

Az általunk minden tanév megkezdése előtt kiküldött „Rendelés” táblázatban az Önök által kitöltött napi mennyiségeket fogjuk rendelni az elkövetkező időszakban, heti rendszerességgel. Ezt a táblázatot, az első alkalom kivételével, csak abban az esetben kell visszaküldeniük a happytejtermek@gmail.com e-mail címre, ha az első alkalommal Önök által kitöltött napi mennyiség nem megfelelő, tehát annál többet, vagy kevesebbet szeretnének kapni! A tanév közben történő rendelési létszám módosulása esetén kérjük, hogy küldjék vissza nekünk az újból kitöltött „Rendelés” táblázatot!

RENDELÉSMÓDOSÍTÁSUKAT legkésőbb a rendelési hetet megelőző kedd 12:00 óráig kérjük leadni e-mail-ben, a csatolt „Rendelés” táblázat napi bontásban történő kitöltésével!

 Esetleges RENDKÍVÜLI RENDELÉSMÓDOSÍTÁSUKAT (járvány, betegség, stb. váratlan helyzet esetében) legkésőbb a kiszállítást megelőző 48 órával (munkanapok figyelembe vételével) kérjük e-mail-ben elküldeni részünkre, szintén a csatolt „Rendelés” táblázat napi bontásban történő kitöltésével!

Névtelen

Amennyiben a rendelésmódosítás a megadott határidőn kívül történik, azt elfogadni nem áll módunkban, így kérjük Önöket, hogy fokozottan figyeljenek a határidők betartására!

kek-kerdojel Mi a teendőm a szállítólevelekkel?

A szállítólevelek általában 4 példányosak, amelyből minden lapot alá kell írni és le kell bélyegezni, ezzel igazolva a termékek átvételét. A szállítólevelek 1 példánya az átvevő intézményé, az az Önöké, a megmaradt példányokat pedig minden esetben vissza kell juttatniuk hozzánk, amit az alábbiak szerint tehetnek meg:

  •    Rögtön visszaadják a sofőrnek – amennyiben nem találkoznak a sofőrrel, akkor a következő szállítási napon a termék lerakási helyére kell    kirakni vagy a sofőrnek kell átadni.
  •    Továbbítják postai címünkra: Happy Tejtermék Kft.; 1135 Budapest, Lehel u. 61. 3/303.

Kérjük, hogy a szállítóleveleken a termékek megnevezését semmilyen esetben ne módosítsák!

kek-kerdojel Mit tegyek, ha a tejtermékek 11 óráig nem érkeznek meg?

Ezt minden esetben jelezni szükséges a +36-70/606-88-46-as telefonszámon vagy happytejtermek@gmail.com email címen !

kek-kerdojel Hová fordulhatok, ha a tejtermékeknél minőségi problémát tapasztalok?

Ezt minden esetben írásban jelezni szükséges a happytejtermek@gmail.com email címre, valamint lehetővé kell tenni, hogy a termékből mintát vegyünk!

kek-kerdojel Hová fordulhatok, ha a tejtermékek mennyisége eltér a szállítólevélen szereplő mennyiségtől?

Ebben az esetben a szállítólevél összes példányára fel kell vezetni, hogy ténylegesen milyen mennyiségben vették át az adott terméket, valamint ezt minden esetben írásban jelezni szükséges a happytejtermek@gmail.com email címre!

kek-kerdojel Hogyan tárolhatom a tejtermékeket?

A termékeket minden esetben hűtőszekrényben kell tárolni! Abban az esetben, ha ezt nem tudják megoldani, cégünk biztosít hűtőszekrényt, amelyet a +36-70/333-2992-es telefonszámon, vagy a happytejtermek@gmail.com email címen igényelhetnek!

kek-kerdojel Mit jelent a létszámjelentés? Mikor és miért szükséges elküldeni?

A létszámjelentés tartalmazza az adott héten az intézményben jelenlévő gyerekek számát. Ennek vezetésére azért van szükség, mert az MVH által közzétett havi nyilvántartás kitöltésének részét képezik az intézmények létszámadatai.

Ezeket a létszámadatokat a „Létszámjelentés” táblázat segítségével (letölthető a „Letöltések” menüpontban) kell továbbítaniuk a happytejtermek@gmail.com e-mail címre, melyet az adott hét utolsó napján 16 óráig szükséges elküldeniük a részünkre.

A táblázatban kérjük feltüntetni, hogy melyik hétre vonatkozik a létszámjelentés, valamint azt, hogy az osztálynapló alapján mennyi gyermek volt az iskolában a hét adott napjain!

Amennyiben az iskolában valamilyen járvány, betegség, osztálykirándulás miatt a létszám drasztikusan lecsökken (15 %-ot meghaladóan) kérjük, azt maradéktalanul jelezzék felénk még aznap, hogy a rendelést csökkenteni tudjuk.  Amennyiben ezt elmulasztják, a szerződés értelmében az ebből eredő kieső darabszámot az iskolát fenntartó intézménynek kellene megfizetnie!

kek-kerdojel Mit tegyek, ha a hiányzó gyerekek létszáma meghaladja a rendelési létszám 15%-át?

Ezt minden esetben írásban jelezni szükséges a happytejtermek@gmail.com email címre, hogy a rendelést a következő szállítási nap(ok)ra csökkenteni tudjuk!

kek-kerdojel Hogyan jelezzem, ha intézményünkben – az előírtakon kívül – egyéb szünet is lesz?

Ezt minden esetben a happytejtermek@gmail.com  címen szükséges jelezni, a szünetet megelőző utolsó és a szünet utáni első tanítási nap megjelölésével!

kek-kerdojel Mi a tennivalóm, ha változás történik az intézmény adataiban?

Az adatváltozást minden esetben 5 napon belül jelenteni szükséges a happytejtermek@gmail.com e-mail címen!

Leendő partnereinknek

kek-kerdojel Hogyan tudok csatlakozni az iskolatej programhoz?

Amennyiben, mint iskola kezdeményezné a csatlakozást, azt vagy jelezze a fenntartójának, aki megkereshet minket, vagy pedig közvetlenül  vegyék fel a kapcsolatot a csatlakozási igényükkel cégünket és rövid időn belül kollégánk felkeresi a fenntartót az ajánlatunkkal – mely a következő 2018/2019-es tanévre vonatkozik már!

Amennyiben mint fenntartó szeretne csatlakozni, úgy keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén és kollégánk rövid időn belül tájékoztatja a lehetőségeikről.

kek-kerdojel Hogyan tud az intézmény a legegyszerűbben csatlakozni?

Úgy, ha letölti a „Letöltések” menüpontban található Jelentkezési lapunkat, majd kitölti és elküldi a happytejtermek@gmail.com e-mail címünkre. A FM rendelet alapján a következő tanévben lesz lehetőség!

kek-kerdojel Mikor ingyenes a programban való részvétel?

Abban az esetben, ha a település a hatályos rendelet értelmében a 100%-osan támogatott kategóriába tartozik. Ennek meghatározásában segítséget kérhet tőlünk elérhetőségeinken.

kek-kerdojel Amennyiben a település nem 100%-ban támogatott, akkor is részt vehetek a programban?

A programban mindenki részt vehet, de ebben az esetben az Állam Kincstár (volt MVH) által nem támogatott összeget a fenntartó kell megfizetnie.

kek-kerdojel Kikre vonatkozik a programban való ingyenes részvétel?

Az általános iskola tanulóinak teljes létszámára, tehát az általános iskolás gyerekekre (1–8. osztályig).

kek-kerdojel Óvodák is részt vehetnek az iskolatej programban?

Óvodások is részt vehetnek a programban, azonban ők a hatályos rendelet értelmében 50%-osan támogatott kategóriába tartoznak4

kek-kerdojel Hogyan történik a szerződéskötés?

A szerződés kötés mindig az aktuális rendeletben foglaltaknak megfelelően történik.

kek-kerdojel Van-e további teendője a fenntartónak a szerződéskötés után?

Egyéb teendője nincsen, mivel cégünk az összes adminisztrációs terhet átvállalja, továbbá vállalja a fenntartóval, illetve az általa fenntartott intézménnyel történő folyamatos kapcsolattartást.

2017.09.18

Fenntartóknak

Jelenleg 54.000 gyermeknek közel 300 iskolában biztosítjuk a programban való részvételt országszerte

Tovább

Iskoláknak

Cégünk, az iskolák támogatásának érdekében, a következő szolgáltatásokat biztosítja

Tovább

Gyakori kérdések

A rendeléseket, illetve rendelésmódosításokat milyen módon, és meddig adhatom le?

Tovább
Tel.: +36 (70) / 333-29-92, +36 (20) / 279-11-44 | Email: happytejtermek@gmail.com | © Happy Tejtermék Kft. 2012 - 2018